Buurthuis - vergaderruimtes, gymzaal, huiskamer en dorpsservicecentrum

Het Buurthuis is de thuisbasis van ver. Zorg om het Dorp Mariahout. In het Dorpsservicecentrum vergaderen bestuur en de vele werkgroepen. Ook vinden er gesprekken plaats met externe partijen als de gemeente Laarbeek en verenigingen. En er worden computercursussen en tablet/smartphone cursussen gegeven. ZOD verzorgt tevens vrijwillige dienstverlening tijdens het ZOD Service-uurtje op donderdag van 14.00 - 15.00 uur. Zie downloads rechts op het scherm.
Veel activiteiten worden in het Buurthuis georganiseerd door werkgroepen van Zorg om het Dorp. Denk aan wekelijkse handwerkbijeenkomsten, Sinterklaasfeest, Alleengaanden-activiteiten, vrijwilligersavond, jaarvergaderingen, thema-avonden enz.
Vrijwilligers van ZOD werken nauw samen met het personeel van het Buurthuis. De foyer van het Buurhuis is zodanig ingericht dat iedereen zich welkom voelt om deel te nemen aan activiteiten, zich aan te sluiten bij het Buurtrestaurant, te biljarten, handwerken of gewoon een kopje koffie te drinken en gezellig wat te praten. Het personeel van het Buurthuis (Stichting Dorpshuizen Laarbeek www.dorpshuizenlaarbeek.nl ) staat altijd voor u klaar. Voor het huren van een ruimte of een andere afspraak kunt u zich wenden tot buurthuis@sdlb.nl of bellen naar 0499-422081.

Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio