Huidige projecten | Koningsdag - jeugd

Terug naar het overzicht

Werkgroep Koningsdag:
 Kim van der Linden, Marsha Bekkers, Marielle van de Ven en Kim van Loon

De werkgroep Koningsdag (Koninginnedag)  is opgericht door Yammas jeugd- en jongerenwerk i.s.w. met de Grottendorfer blaaskapel. Het doel toendertijd was dat de kapel voor de tent en horeca zou zorgen en dat vrijwilligers en jeugd van Yammas gezamenlijk het Koninginnedagfeest zouden gaan organiseren. Oudere jeugd voor jongere jeugd. In een grote feesttent kwam het oranjefeest weer terug op het Oranjeplein. Met daarbij de trouwe pannenkoekploeg.
Na een aantal jaren is er een werkgroep Koninginnedag gevormd door een aantal jonge ouders. Deze groep kwam steeds verder los van Yammas te staan, al bleef de pannenkoekploeg in functie. Daarom is besloten om de werkgroep Koningsdag, net als in een eerder stadium het Oranjecomité, in te lijven bij Zorg om het Dorp. Een groot deel van de gemeentesubsidie wordt via het Oranjecomité doorgesluisd naar deze werkgroep.
Een enthousiate groep vrijwilligers wordt hierdoor in staat gesteld om jaarlijks een feest te organiseren met een ander thema. Dit kost de nodige voorbereidingen en wordt tot in de puntjes verzorgt. Het is elke keer weer een feest. Hartelijk dank hiervoor.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio