Nieuws | 3 dorpsgenootjes verrassen alleenstaande ouderen

Afbeelding bij '3 dorpsgenootjes verrassen alleenstaande ouderen'

Na het lezen van de Mooi Laarbeek krant twee weken geleden, kregen drie dames een plan. Dit waren: Jans van de Heuvel 9 jaar, Kris Vermeulen 10 jaar en Lotus Aarts 10 jaar.
Toen ze aan de keukentafel bij een van de ouders zaten vroegen ze aan hun moeder wat ze aan het lezen was. Deze vertelde dat het een verhaal van Willem Ophey uit Lieshout was. Hij zwaaide naar de (eenzame) vrouw van in de 80 die weinig familie heeft. De meiden vonden dat zo mooi dat ze vroegen of er ook veel alleenstaande ouderen in Mariahout zijn, want daar wilde ze dan met een lief kaartje, een drankje en iets lekkers erbij voor gaan maken.
Na navraag binnen het dorp bleken er ongeveer 81 personen te zijn. De meiden zijn flink aan de slag gegaan in de keuken om voor deze mensen iets lekkers te bakken. Ze hebben een pakketje gemaakt met een mooi kaartje, drankje en iets lekkers. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari hebben ze het rond gebracht.
Foto's hiervan zijn te zien onder tab Foto's; zie bovenaan het scherm.

Het bestuur  van ZOD wil de meiden (en hun ouders) complimenteren en zeggen dat we heel trots op jullie zijn om in coronatijd zo aan anderen te denken (en doen). Bedankt, namens de vele alleenstaande/alleengaande ouderen. 

Terug naar het overzicht

Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio