Nieuws | Trimbaan hersteld -

Afbeelding bij 'Trimbaan hersteld - '

Trimbaan in Mariahout weer hersteld


Wat moeten we in Mariahout zonder al die goede, deskundige vrijwilligers? Een paar weken geleden is de recreatiehoek bij de trimbaan vernield m.b.v. een auto die de attributen kapot geramd heeft. Er kon niet meer gepicknickt en geschommeld worden. En erger nog … de teleurstelling die de Zorg om het Drop-werkgroep ‘Trimbaan’ wederom te verwerken kreeg.  Desalniettemin is de werkgroep snel in actie gekomen en kan er deze zomer alsnog gebruik gemaakt worden van deze mooie accommodatie welke heerlijk in de bossen ligt en dus de nodige schaduw biedt.


Graag wil het bestuur van Zorg om het Dorp de timmerlieden en andere deskundigen bedanken voor hun inzet. Deze keer waren dat v.l.n.r. Jo van Eijndhoven, Leo Biemans, Ton Leenders en Henk Schepers. Ook dank aan Leida Leenders die op de achtergrond de coördinatie verzorgt en de contacten met diverse instanties onderhoudt. Het wordt op prijs gesteld!


Het bestuur van Zorg om het Dorp wenst iedereen een fijne zomer toe. Een bezoek aan de trimbaan of op maandag aan het Buurthuis dat dan geopend is en waar diverse activiteiten zijn, is van harte aanbevolen.


  

Terug naar het overzicht

Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio