Nieuws | Eerste Collectieve Collecteweek Mariahout (CCM) prima verlopen

Afbeelding bij 'Eerste Collectieve Collecteweek Mariahout (CCM) prima verlopen'

Het bestuur van Zorg om het Dorp (ZOD) complimenteert haar ZOD-stuurgroep CCM voor de grote inzet voorafgaand en tijdens de Collectieve Collecteweek in Mariahout. Deze stuurgroep bestaat vlnr. uit Harry de Groof, Anny Vorstenbosch, Betsy Bouwdewijns, Gerda Sanders en Tonnie Lukassen. Bijna een jaar lang zijn deze vrijwilligers actief geweest om de organisatie tot een succes te maken. Dat was dan ook de reden dat ZOD-penningmeester Anoeska Bardoel hen complimenteerde met deze goede start van de eerste Collectieve Collecteweek Mariahout.
V
rijdag 21 april
Vrijdags ná Pasen was het dan zover. De eerste collectieve collecte in het dorp werd afgesloten.
Vanaf twee uur druppelden de collectanten met hun bus binnen. Bij een kopje koffie of thee konden ze hun ervaringen uitwisselen. Er klonken veel tevreden geluiden. De collectanten waren positief en ze vertelden dat ook veel inwoners instemden met deze nieuwe opzet. Natuurlijk waren er ook enkele schoonheidsfoutjes: Een goede les voor het volgend jaar.
Ondertussen begonnen de vertegenwoordigers van de fondsen met het tellen van het geld en het verwerken van de gegevens. Er kan op dit moment nog geen bedrag genoemd worden. De komende week komt er nog geld binnen. De onkosten moeten worden berekend. Daarna kan gepubliceerd worden hoeveel er overgemaakt kan worden naar elk fonds.
Er kan al wel gezegd worden dat het geheel prima is verlopen, dankzij de inzet van vele mensen. We bedanken de collecte-organisatie uit Beek en Donk. Deze heeft ons laten profiteren van de ervaringen van vorig jaar. Wij bedanken de vertegenwoordigers van de Goede Doelen, actief in Mariahout, die de ZOD-stuurgroep zo goed ondersteund hebben. Wij bedanken de Rabobank voor haar ondersteuning en startsubsidie. Maar wij bedanken vooral de vele collectanten, die langs de deuren zijn gegaan.


  

Terug naar het overzicht

Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio