Nieuws | ZOD jaarvergadering 13 april 19.15 uur in Buurthuis

Op maandag 13 april staat de jaarvergadering in het teken van het thema 'Mariahout'.
In het Buurthuis zal om 19.30 uur de foto / filmdocumentaire getoond worden over de vele vrijwilligers die actief zijn in het 'Groene Religieuze Hart' van Mariahout. Deze is met veel passie door Jan Jansen gemaakt ter ere van de komst van Mgr. Hurkmans. Helaas is het bezoek van de bisschop in september 2014, in verband met zijn gezondheid, niet doorgegaan. De film over de vele vrijwilligers is echter als 'historisch' document, het komen kijken waard.


Aansluitend vindt om 20.00 uur de jaarvergadering plaats, waar de activiteiten van vereniging Zorg om het Dorp en haar vele werk-groepen, gepresenteerd en besproken zullen worden.
Ook willen we graag een nieuw bestuurslid voorstellen in de persoon van Henk Hulsen. Extra aandacht zal er zijn voor een ontwerp van Lars Eeuwes voor het Processiepark, gemaakt in overleg met de parkwerkgroep.


Na de pauze is er een sketchje van de dames van oMase met als thema 'Inburgering in Mariahout'. Dit optreden is tijdens de oMase-avond zeer enthousiast ontvangen en Zorg om het Dorp is verheugd het nu ook aan anderen te kunnen presenteren.


Leden en toekomstige leden zijn van harte uitgenodigd. De koffie staat op maandag 13 april, om 19.10 uur klaar in het Buurthuis.
Laat uw betrokkenheid zien en denk en praat mee met vereniging
Zorg om het Dorp in Mariahout.

Terug naar het overzicht

Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio