Iris Haak - Maatschallelijk werker

Mijn naam is Iris Haak en ik ben 53 jaar en heb jarenlange ervaring als hulpverlener. September 2018 ben ik begonnen als maatschappelijk werkster bij de LEV-groep  voor Laarbeek en ben ik lid van het team Zorg en Welzijn in Mariahout.
Ik werk met plezier samen met Nathaly Kortboyer en Hetty Hendriks. Op woensdagochtend ben ik zo nu en dan aanwezig op het spreekuur in het Dorpsservicecentrum van het Buurthuis.  Ondertussen heb ik al aardig mijn draai gevonden en kennis mogen maken met verschillende mensen.

Mijn werk:
Soms zijn er periodes in het leven van mensen waarbij er wat extra ondersteuning nodig is. Als maatschappelijk werkster kijk ik samen met u naar welke oplossing het meest passend is. U kunt o.a. bij mij terecht voor een luisterend oor en/ of ondersteuning bij praktische regelzaken.

Mocht u vragen hebben: spreek mij gerust aan. Heeft u wat meer tijd nodig kunt u altijd een afspraak maken en kan ik ook bij u thuis komen. Graag tot ziens!
Iris Haak 0689970677
Iris.haak@levgroep.nl

Tip Zorg om het Dorp:
Voor een gesprek is geen indicatie nodig.  
Loop daarom binnen in het Dorpsservicecentrum van het Buurhuis op woensdagochtend of donderdagmiddag (14.00-15.00 uur) dan kan er een gesprek voor u geregeld worden. 

Iris Haak
Copyright © 2008 - 2020 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio