Dorpsondersteuner

Bij deze wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Nathalie Ansems-Kortboyer en per 1 december 2017 ben ik werkzaam bij Vierbinden. Vanaf 1 april zal ik met veel plezier starten als dorpsondersteuner Mariahout. In mijn korte introductieperiode ervaar ik al veel draagkracht en energie bij de betrokken bewoners in Mariahout om het dorp als een hele fijne leefomgeving te behouden en te maken voor de toekomst.

In 2004 ben ik begonnen met een omscholing vanuit een bedrijfseconomische achtergrond. Ik heb de opleiding HBO Toegepaste psychologie afgerond en afgelopen jaar de opleiding consulent Sociaal domein, WMO en Jeugdwet. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd onder andere op het gebied van Buurtregisseur buurthulpverlening, Meldcode kindermishandeling en Ervaringsdeskundigheid.

Op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid wil ik graag nauw samenwerken met vereniging Zorg om het Dorp en het dorpsondersteuningsteam. Mocht u als persoon of als organisatie vragen hebben op het gebied van bovenstaande onderwerpen dan kunt u telefonisch via 06-48532893 of via emailadres nathalie.ansems@levgroep.nl  contact met mij opnemen. Ook kunt u op woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het dorpsservicecentrum in het Buurthuis terecht met uw vragen.

  

 

 

Nathalie Kortboyer - Dorpsondersteuner
Copyright © 2008 - 2021 Zorg om het Dorp Mariahout. All rights reserved. Website & Webhosting | The WebStudio